Adventure and Thrill escape room Best

Ontsnappings percentage
al v.a. € 15

Escape room in Noord Brabant, ontdek dé leukste escape room van dit moment.

Ontsnap uit dé nummer 1 Escaperoom in Best.

Een escape room is een spannend spel waarin je als deelnemer de uitweg moet vinden door raadsels op te lossen.
Bij deze escape room in Best (provincie Noord Brabant) met de te gekke naam Adventure and Thrill , kun je  twee verschillende escape rooms spelen.

The curse of Captain William Kidd

Ontdek het verhaal van Captain William Kidd, een Engelse piraat die écht heeft bestaan. Het verhaal begint op 23 mei 1701, de dag dat deze piraat stierf. Captain Kidd was door zijn bemanning verraden en overgeleverd aan de Britse overheid. Deze overheid wilde dat de dood van Captain Kidd een waarschuwing zou zijn voor alle piraten op zee, waar ook ter wereld. Op zijn schip, werd hij opgehangen aan de mast. Maar daar bleef het niet bij…..
Ze hingen William namelijk in een kooi, zodat zijn ziel zelfs in het hiernamaals geen vrijheid zou kennen. Het schip werd weer terug op zee geduwd, zodat de piraten op zee deze waarschuwing zouden krijgen. En dat hadden de Britten beter niet kunnen doen…

Komen jullie achter het geheim?
Want omdat Captain Kidd’s ziel gevangen zat op het schip, is het schip altijd rond blijven varen. Bij nachten met een volle maan duikt het schip op voor de kust van menig havenstadje. Onwetende nachtbrakers worden het schip op gelokt met een zeemanslied, pianospel en gefluister over een schat. Wat er op het schip met deze nietsvermoedende mensen gebeurt weet niemand… maar daar komen jullie zo achter.

De schatkamer van Machu Picchu

Jake McDowell

Na jaren zoeken heeft de legendarische schatzoeker Jake McDowell samen met zijn assistent Mitch eindelijk de verloren schatkamer in Machu Picchu gevonden. Deze schatkamer is een eerbetoon aan Mama Quilla, de godin van de maan. Jake zal naar verluidt de schatkamer alleen betreden en zal de schatten zelf aan de buitenwereld tonen.

Komen jullie er achter?
Het doel is om samen met jouw vrienden, collega’s of familie op zoektocht te gaan naar het geheim van de verloren schatkamer in Machu Picchu. Lukt het jullie om binnen het uur de puzzel op te lossen?

Reserveer snel deze escape room in Best!

Bel direct 049933089, indien u geen gehoor krijgt bel dan 0495494393

Parkeren is geheel gratis en er is uitgebreide speluitleg.

Voeg een review toe

Like deze Escaperoom pagina
  • Moeilijkheidsgraad:Beginners
  • Personen:3 - 15
  • Kamers:2