Amaze Escape Den Haag

Ontsnappings percentage
al v.a. € 60

Escape room Amaze Escape Den Haag

escaperooms-denhaag

Ontdek De Kamers

De KGB-kamer speelt zich af ten tijde van de koude oorlog. U en uw team zijn een groep CIA spionnen die in een geheim KGB nest infiltreren om een aantal geheime documenten te stelen. Plots gaat er iets is mis en zijn jullie opgesloten in het kantoor van de KGB spion. Jullie hebben 1 uur! Kunnen jullie op tijd ontsnappen uit de greep van de KGB?

De Urban Legend kamer is een eerbetoon aan een oude vriend van een van de Amaze Escape Room oprichters. Hij is enkele jaren geleden plots verdwenen. De Urban Legend is de kamer van een graffiti artiest, die in problemen kwam in de straten van Den Haag.

Een van een meisje’s ergste nachtmerries komt tot leven in de kamer van de Crazy Doctor. Dr Condor ontvoerde een meisje uit Den Haag. Kon ze ontsnappen of niet? Tegen het einde van het spel kom je er achter. Wij bevelen de Crazy Doctor kamer aan voor groepen van ten minste drie personen.

De regels

De regels zijn simpel: u gaat met uw groep (2-6 personen) de kamer binnen en de deur sluit achter u. Eenmaal binnen heeft u 60 minuten om een reeks puzzels, raadsels en mysteries op te lossen waardoor u uit de kamer kunt ontsnappen. De druk wordt met de minuut groter. Wat u nodig heeft is een scherpe geest en teamwork. Aanwijzingen en raadsels zijn goed in de kamer verstopt, dus u zult de gebundelde kracht van het team nodig hebben. Door goed samen te werken, te communiceren en te coördineren zullen jullie op tijd de kamer uit kunnen komen.

 A-Maze biedt 3 escape rooms en tal vanspannende verhalen:

U kunt als spion een geheim KGB-nest infiltreren. Indien u liever een eigentijdse draai geeft aan uw avontuur kunt u in de Urban Legend-kamer een moderne mythe ontrafelen. Als u iets engs wilt proberen ontsnap uit de kamer van de Gekke Dokter!

Voeg een review toe

Like deze Escaperoom pagina
  • Moeilijkheidsgraad:Gevorderd
  • Personen:2 - 6
  • Kamers:3