Questomatica Amsterdam

Ontsnappings percentage
al v.a. € 17,50

Questomatica amsterdam is een interactieve levensechte zoektocht. De bedoeling van deze escape game in Amsterdam is het oplossen van puzzels, aanwijzingen herkennen, tips nuttig gebruiken en gebruik te maken van alle beschikbare attributen in de ruimte. Verzamel uw sleutels en open de deur naar de overwinning!

Matilda’s dromen zijn over het algemeen positief en vrolijk, maar deze keer is er iets goed misgegaan. Duizenden fantasieën, raadsels en illusies  gemengd in een mysterieuze en onvoorspelbare nachtmerrie, en u wordt direct gevangen in het midden van dit alles!
Beleef dit spannende avontuur vol onverwachte wendingen, vreemde taken en vage raadsels. De kamers is zorgvuldig ontworpen en licht- en geluidseffecten zorgen voor een meeslepende ervaring die moeilijk te vergeten zal zijn.

De tweede kamer:

Arcade Invasion

“Oh nee! Evil invaders vernietigen onze geliefde game wereld! Wil je graag omringd worden met alle leuke dingen uit jaren 90 computerspellen? Reizend door tijd en ruimte wordt je geteleporteerd naar de arcade wereld om zo te zorgen dat de 90’s niet uit ons geheugen wordt gewist! ”

Tot maximaal 6 personen.

Dit is een van de beste Escape Rooms van Amsterdam!

Speel het spel en reserveer vandaag een game met jouw hele team.

Maandag: 9:30 – 22:00

Dinsdag: 11:00 – 22:00

Woensdag: 12:30 – 22:00

Donderdag: 11:00 – 22:00

Vrijdag: 9:30 – 23:30

Zaterdag: 9:30 – 23:30

Zondag: 9:30 – 23:30

claustrophobia-amsterdam2 claustrophobia-wake-up

Voeg een review toe

Like deze Escaperoom pagina
  • Moeilijkheidsgraad:Gevorderd
  • Personen:2 - 4
  • Kamers:1