Escape 010 Rotterdam

Ontsnappings percentage
al v.a. € 70

Escape 010 Rotterdam – De escaperoom van Rotterdam

De live escaperoom is een erg spannend, uitdagend en onvoorspelbaar levensecht spel. Je gaat met een groep van twee tot maarliefst zes  een kamer binnen waarna de deur achter jullie gesloten wordt. Het doel van het spel is om de kamer binnen 1 uur heelhuids te verlaten. In de kamer bevinden zich puzzels, raadsels en vele onverwachte aanwijzingen. Ga als een team op onderzoek uit, los alle puzzels op en ontsnap!

Voor wie is de escaperoom Rotterdam?

Bedrijven

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Escape010 biedt u een uitdagende activiteit die inspeelt op diverse facetten van teambuilding. Het spel is niet alleen spannend en leuk om te spelen, maar is tevens een unieke activiteit die zich goed leent voor teambuilding.

Gamers

Ben jij toevallig een online gamespeler die al escape room games speelt op  een computer of telefoon? Of ben jij misschien meer een type voor uitdagende bordspellen? Kom dan naar Escape010  en probeer het spel in de eerste Live Escape Room van Rotterdam!

Vrienden & Familie

Met vrienden of familie toe aan een nieuwe en uitdagende ervaring? Escape010 biedt een spannende activiteit die zich uitermate goed leent voor groepen vrienden en familie. Het spel staat garant voor spanning en heel veel plezier!

 Toeristen

Rotterdam heeft veel toeristische attracties. Maak ieder verblijf in Rotterdam nog spannender en mooier door een bezoek te brengen aan Escape 010.

 

Voeg een review toe

Like deze Escaperoom pagina
  • Moeilijkheidsgraad:Gevorderd
  • Personen:2 - 6
  • Kamers:2