Escape 48 Breda

Ontsnappings percentage
al v.a. € 75

Escape 48 Breda – Escaperoom Breda

Real-life ontsnappen uit een kamer vol puzzels en raadsels; dat is Escape 48 escaperoom te Breda! In het spel wordt je team opgesloten in een kamer en dienen jullie zo snel mogelijk haar omgeving verkennen om binnen 48 minuten te ontsnappen uit de kamer. Om de kamer op tijd te kunnen verlaten is het een vereiste dat jullie oplettend  zijn en dat jullie gebruik maken van kritische denkvaardigheden. Alleen dán zal het hen lukken om de puzzels, uitdagingen en raadsels op te lossen en de kamer op tijd te verlaten.

Vanaf nu is het ook voor kleinere groepen van drie personen mogelijk om het escaperoom spel in Breda te spelen. Groepen van drie personen kunnen zich op laten sluiten in een speciaal ingerichte, spannende spelkamer. Ook hier krijgt je groep  48 minuten de tijd om  raadsels op te lossen en te ontsnappen uit deze enge kamer. Het bijzondere aan het spel is dat je ook met kleinere groepen deze unieke ervaring kunt beleven.

Tijdens het spel tikt de tijd maar door en door en moet je samen met je team het hoofd koel zien te houden. Concentratie en inlevingsvermogen is een must!

Alleen op afstand door middel van infraroodcamera’s wordt er meegekeken wat er zich in de kamer afspeelt en indien nodig worden er slechts beperkte hints gegeven. Het spel kan met maximaal tien personen tegelijkertijd gespeeld worden. Indien grotere groepen willen spelen, is er een horeca faciliteit aanwezig waar je kunt wachten tot de eerste groep het spel heeft opgelost.

Kortom het ideale uitje voor kleine en grote groepen in Breda.

Voeg een review toe

Like deze Escaperoom pagina
  • Moeilijkheidsgraad:Gevorderd
  • Personen:3 - 10
  • Kamers:1