Escape Mission – Capelle a/d IJssel

Ontsnappings percentage
al v.a. € 70

Lees alles over Escape Mission in Capelle a/d IJssel.

De naam zegt het eigenlijk al…. jij en je team krijgen de opdracht/missie om te ontsnappen uit deAmerikaanse Area 51 escape room. Hoe  jullie de kamer uit komen nu de wetenschappers hier op raadselachtige wijze verdwenen zijn en geen code hebben achtergelaten is aan jullie?

Het escape room spel in Cappelle a/d  IJssel is sensationeel, spannend en ook zeer zeker verrassend. Jullie worden in een  kamer opgesloten* en krijgen de opdracht om binnen 1 uur te ontsnappen. Dit gaat natuurlijk niet eenvoudig! Om de sleutel tot de uitgang te vinden moeten raadsels opgelost worden, codes gekraakt en er moet goed worden samengewerkt binnen jullie team.

Escape Mission is een te gekke beleving voor groepen vrienden, familie of collega’s. Als bedrijfsuitje is het de perfecte bezigheid om het teamgevoel en de teamband te versterken en bij alle deelnemende medewerkers weer optimaal te krijgen…. en dat uiteraard in combinatie met de nodige fun.

Kun jij de kamer heelhuids verlaten?

*de uitgangsdeur kan altijd middels een noodknop geopend worden, dit i.v.m. de veiligheid van onze gasten en regelgeving.

escapemission-capelle

Voeg een review toe

Like deze Escaperoom pagina
  • Moeilijkheidsgraad:Gevorderd
  • Personen:2 - 6
  • Kamers:1