Escape room 058 Leeuwarden

Ontsnappings percentage
al v.a. € 8

Escape Room 058 is een leuke escape room in Leeuwarden (Friesland) . De escape room is te spelen in het oude monumentale pand aan het Nieuwe Kanaal in de binnenstad van Leeuwarden. Het gebouw heeft de oude naam ‘Emmastate’ en bestaat al meer dan zeventig jaar. Dit pand heeft zelfs een inslag van een projectiel tijdens de 2e Wereldoorlog overleefd.
De escape room van Escape Room 058 te Leeuwarden draait niet voor niets om dit monumentale pand. Er is veel bekend over de vroegere bezoekers en bewoners van het pand, maar lang niet alles is bekend. Ga op ontdekking en beleef het avontuur van deze spannend escape room in Friesland.

De Escape Room in Leeuwarden

Een groep terroristen gebruikt een oud zolderappartement in een monumentaal pakhuis in het Friese Leeuwarden als hun onderduikadres. Wat zij niet weten is dat de AIVD (Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst) hen al geruime tijd op het oog heeft en daardoor informatie heeft vergaard over eventuele aanslagen op grote steden in Friesland en andere delen van Holland. Zodra de terroristen plotsklaps allemaal het pand hebben verlaten en ook andere terroristen cellen in Nederland zich aan verplaatsen zijn, gaan alle alarmbellen meteen af. Er valt vanaf nu geen minuut tijd te verliezen. Een speciaal team valt het pand binnen, maar… er wordt tevergeefs gezocht en zelfs helemaal niets gevonden. Dit vraagt om andere maatregelen. Jullie team, de allerbeste en slimste krakers  van de AIVD, worden direct ingeschakeld om naar aanwijzingen te speuren. Aan jullie de taak om te voorkomen dat Friesland en de rest van het land in rouw gedompeld worden.
Er valt geen tijd te verliezen, dus ontdek deze escape room vandaag nog.

Escape room 058 kent nog 2 rooms.

Room 313 (2-6p)
The Cabin (2-6p) 

Voeg een review toe

Like deze Escaperoom pagina
  • Moeilijkheidsgraad:Beginners
  • Personen:2 - 7
  • Kamers:3