Escape Room Biestheuvel

Ontsnappings percentage
al v.a. € 12,50

Speel  het Escape room spel in dit unieke escape house met de mooie naam
“Het Jagersch Huys” op Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon (Noord-Brabant).

Je leest het goed, geen escape room maar een compleet escape huis!

Als locatie voor feesten en (outdoor)evenementen centrum heeft Landgoed de Biestheuvel in de omgeving Eindhoven / Tilburg een uitstekende naam opgebouwd.

Het doel van de Escape Game is om binnen 60 minuten het mysterie ontrafelen.
Wereldwijd is de escape room game een enorme rage. Brabant is inmiddels ook besmet met het Escape Room virus. Escapes Rooms waren lang tijd alleen digitale spellen. Tot een in Japanner in 2005 bedacht dat deze spellen ook in het echt gespeeld kunnen worden. In alle grote wereldsteden kun je dit spel al jaren spelen, maar nu dus ook in Brabant (regio EindhovenTilburg) kun je het Escape Room spel spelen.


Wat maakt deze escape room in Brabant nu zo uniek?
De escape room is, anders dan de meeste uitjes, een denkspel. Door de uitdaging van de raadsels en puzzels, de wegtikkende tijd en de opzwepende muziek, voelt het echter aan alsof je in een surrealistische rollercoaster zit. Tijdens het spel word je heen en weer gegooid tussen emoties. Stress, blijdschap, verslagenheid, euforie: je maakt het allemaal mee! Je bent lijfelijk aanwezig in een verhaal, waardoor je je normale leven even helemaal vergeet.

Compleet Escape House in plaats van Room

Op Landgoed de Biestheuvel gaan we nog een stapje verder. We hebben geen Room maar een heus House. De real life game “Jagersch Huys” heeft niet als doel het ontsnappen uit het huis maar het oplossen van een mysterie. Je krijgt een uur de tijd om een meeslepend verhaal te ontrafelen door te puzzelen, rekenen, samenwerken en out-of-the-box denken.

Hoogeloon: Escape Room “Het Jagersch Huys”

Begin vorige eeuw verdween de vader van Cornelis, de jachtopziener van Landgoed de Biestheuvel. Hij liet Cor achter met een raadselachtig mysterie wat, ook na zijn dood in 1993, onopgelost bleef. Het huis van Cornelis staat nog steeds op het Landgoed. Het mysterie van de verdwijning van zijn vader is nog altijd niet opgelost. Lukt het jou en je team om uit te vinden wat er is gebeurd? Je hebt precies een uur de tijd!

Interesse of meer informatie over het spelen van het Escape Room spel in Brabant?

Bent u nieuwsgierig geworden naar Landgoed de Biestheuvel? Neem dan nu contact op met Escape Room Biesthoven 0497591257 zij geven u graag meer tekst en uitleg.

Prijs : € 250,- per game
Tijd : 1 uur + ca. 10 minuten instructie
Deelname : Maximaal 20 personen
Leeftijd :  Minimaal 16 jaar

 

 

Voeg een review toe

Like deze Escaperoom pagina
  • Moeilijkheidsgraad:Beginners
  • Personen:10 - 20
  • Kamers:1