Escape room Brussel – Quarantine

Ontsnappings percentage
al v.a. € 19


Aan jouw team de taak om moordzaken sneller op te lossen dan CSI? Als jullie dit denken te kunnen is dit jullie kans om het te bewijzen!

Heb je al gehoord over de escape room spel in Brussel?

Dit spel is een echt avontuur vindt plaats op een echte plek waar je alles kunt aanraken en voelen. We zullen je in een kamer neerzetten waar wij vervolgens de deuren achter je op slot doen. Je team heeft 60 minuten om te ontsnappen, het oplossen van de quizzen, het verzamelen van de stukjes van de puzzel, zorg voor de oplossing en vind de weg naar buiten!

Wees de scherpe persoon die aandacht besteedt aan elk klein detail om het mysterie op te lossen voordat u opraken van de tijd. De klok tikt continu terwijl uw hartslag stijgt. Je kunt echt voelen de druk. Als u niet al uw vaardigheden te gebruiken of niet in staat zijn om samen te werken als een team, zul je niet meer terug te krijgen je vrijheid …

Alles wat je nodig hebt is een gevoel van logica, intuïtie, vindingrijkheid en samenwerking. Je moet vragen beantwoorden, vind sleutels, krijgen codes, beheren puzzels, het oplossen van het mysterie en uitstappen.

Geïmporteerd uit Hongarije, waar dit soort spel is gestart. Wij hebben u rechtstreeks vanuit haar oorsprong bracht de ervaring om de stad Brussel. De nieuw fenomeen is beschikbaar in uw stad als je dit leest. Twee verschillende kamers in het midden van Brussel wachten op ondernemende teams.

Speel het escape room spel in

Voeg een review toe

Like deze Escaperoom pagina
  • Moeilijkheidsgraad:Beginners
  • Personen:2 - 6
  • Kamers:1