Escape room Den Haag – Operation Exit

Ontsnappings percentage
al v.a. € 18

Zijn jullie op zoek naar een van de leukste Escape Room games in Den Haag of de regio Zuid Holland?

Reserveer dan nu jouw escape room in Den Haag bij Operation Exit.

Operation Exit presenteert The Mansion: een unieke Escape Room midden in Den Haag. Lukt het jullie om alle geheimen van dit mysterieuze landhuis te ontdekken én om te ontsnappen? Bereid jullie voor op een spannend uur gevuld met raadsels, puzzels en verrassingen!

De legende…

Baron Van Hagesteijn: een wereldreiziger, kunstverzamelaar en hartstochtelijk jager, sommigen zeggen ook een verleider…

Men fluistert over een geheime affaire tussen de Baron en de laatste Tsarin van Rusland, Alexandra Feodorovna. Zij zou hem een onschatbaar juweel hebben gegeven. Kan het dat deze schat verborgen ligt in het landhuis van de Baron hier in Den Haag?

Het Escape Room Spel in Den Haag.

Jouw team heeft precies 1 uur de tijd om het mysterie van de Baron te ontrafelen! Eerst moeten jullie The Mansion in Den Haag binnendringen om vervolgens op zoek te gaan naar de schat!

Dit huis kent vele raadsels, geheimen en verrassingen. Dus gebruik jullie creativiteit en vindingrijkheid om aanwijzingen te verzamelen, uitdagende puzzels op te lossen en om hopelijk de schat te vinden.

Terwijl jullie het landhuis afspeuren, ontdekken jullie steeds meer over het geheim van de Baron, maar haast jullie, want over 60 minuten is de baron terug! Men zegt dat hij het jagen niet verleerd is…

Deze escape room speel je met vrienden, collega’s of met de hele familie.

Een schat verborgen in een oud landhuis…60 minuten, de klok tikt.
Vinden jullie ‘m voordat het te laat is?

Voeg een review toe

Like deze Escaperoom pagina
  • Moeilijkheidsgraad:Gevorderd
  • Personen:2 - 7
  • Kamers:1