Puzzle Escaperooms Gent

Ontsnappings percentage
al v.a. € 16

Een originele groepsactiviteit in Gent op de agenda?

Puzzle Escaperooms daagt je uit om samen met een team van 2 tot 7 personen te ontsnappen uit een Locked Room, in een spel waar iedereen de hoofdrol speelt!

Je puzzelt je een weg door de Escape Room. Teamwork, out-of-the-box, logisch en onlogisch nadenken, linken leggen, raadsels oplossen, communiceren, … het helpt je allemaal om de puzzelstukjes in elkaar te passen in een duizelingwekkende race tegen de tijd. Een missie van 60 minuten: zolang heb je om de code te kraken met je scherpe geest, een portie teamspirit en enkele verborgen aanwijzingen. Spanning en fun verzekerd!

Durf jij de uitdaging aan? Tijd zal raad brengen!

 • Puzzle in Gent: een passie waar geen ontsnappen aan is!
 • Een groep vrolijke vrienden, een bende studenten, een fijne kliek collega’s op teambuilding of een dapper gezinnetje, iedereen, jong en oud, die into een verrassend groepsuitje is, weet de escape rooms van Puzzle Activities te smaken.

  Hier komt dan ook stevig wat denkwerk, passie en creativiteit aan te pas om de escape games waterdicht uit te dokteren, een sterke verhaallijn met verrassingseffecten te bedenken en aandacht te hebben voor de kleinste details om de escape rooms in te kleden. Het resultaat: je leert elkaar beslist beter kennen en hebt de tijd van je leven tijdens een verfrissende teambuilding activiteit.

  Er even tussenuit om te ontsnappen uit onze escape rooms? Puzzle is sterk in verrijkend teamwerk.

  Op de volgende website loop je alvast niet verloren!

•  Jullie specifieke escape room voordelen 

 • The Russian Lab

Tijdens de Koude Oorlog werd het bestaan van een geheim Russian Lab in twijfel getrokken. Tot vandaag. Een terroristische organisatie heeft The Russian Lab opnieuw geopend en produceert er een giftig gas, vastberaden om de stad Gent te vernietigen. Je kruipt samen met je team in de huid van gerekruteerde spionnen van de European Secret Service. Je opdracht: inbreken in The Russian Lab en een tegengif aanmaken. Opgepast, je hebt slechts 60 minuten om de stad Gent van de ondergang te redden!

 Nieuw! The Chocolate Factory

Volgens een eeuwenoude legende zou een geheim recept van een extreem verslavende chocolade verborgen liggen op een locatie in Gent. Het gerucht deed de ronde dat slechts 2 mensen de exacte locatie van deze zoete zonde kenden: het recept werd van vader op zoon overgedragen en verzwegen. Het werd de 2 verboden om in elkaars buurt te komen. Onlangs stierven deze 2 mensen toevallig op hetzelfde moment. Zij hadden helaas de tijd niet meer om de exacte locatie door te geven aan nabestaanden.

 De jacht naar The Chocolate Factory was geopend.

Vandaag hebben we The Chocolate Factory ontdekt in de Blekerijstraat in Gent. We moeten snel zijn, want we zijn de eerste die ze gevonden hebben. We doen beroep op jullie als topspionnen/ inbrekers om het receptuur te ontdekken/terug te vinden en aan ons te bezorgen. Volgens de legende zou de uitvinder lang geleden vlak voor zijn dood valstrikken in The Chocolate Factory geplaatst hebben om mogelijke indringers te misleiden.

 Opdracht: Help ons het recept te vinden en ontsnap binnen het uur!

•  Link naar Facebook en/of tripadvisor

Voeg een review toe

Like deze Escaperoom pagina
 • Moeilijkheidsgraad:Beginners
 • Personen:2 - 7
 • Kamers:2