Escape Room Kamer 51 Middelburg

Ontsnappings percentage
al v.a. € 12

Escape Room Kamer 51 in Middelburg te Zeeland is een leuk spel of uitje voor het hele gezin, een groep vrienden of een groep van collega’s. Deze Escape room met de naam Kamer 51 in Middelburg is een spannende en uitdagende Escape Rooms. Kamer 51 weet steeds te verrassen met vernieuwende spelelementen en de laatste escape room snufjes.
Deze escape room in Zeeland is geen enge Escape Room, maar de kamer is absoluut mysterieus. In deze kamer kan alles een aanwijzing zijn, maar er zijn ook dingen in de kamer die je op het verkeerde been brengen. Aan jouw team de taak om binnen 51 minuten te ontsnappen uit de kamer

Kinderfeestjes in Middelburg Zeeland
Het is bij deze Escape Room in Middelburg mogelijk een leuk kinderfeestje te boeken. In de Escape Room voor kinderfeestjes worden er enveloppen verstopt in de kamer met daarin leuke hints. Deze hints helpen de kinderen stap voor stap dichter bij de ontsnapping en spannende ontknoping. Naast de enveloppen zijn er puzzels waardoor ze kunnen ontsnappen.
Kinderen met een leeftijd vanaf 12 jaar kunnen de Escape Room in Middelburg bezoeken voor een spannend kinderfeestje.
Kamer 51 biedt e mogelijkheid iemand mee te laten spelen ter begeleiding. Voor de echte bikkels is het uiteraard ook mogelijk om het spel alleen met de vriendjes en vriendinnetjes te spelen. het Team van Kamer 51 kijkt achter de schermen mee. Een uniek kinderfeestje in Middelburg waar de kinderen het nog lang over gaan hebben.

Naast kinderfeestjes is deze escape room uitermate geschikt voor teamuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en nog veel meer leuke uitjes.

Voeg een review toe

Like deze Escaperoom pagina
  • Moeilijkheidsgraad:Beginners
  • Personen:2 - 8
  • Kamers:1