Escape room Maastricht – Best Escape

Sint Antoniuslaan 4 | 6219 PD | Maastricht
Reserveer direct0031620244622 MAIL ONS
Like deze Escaperoom pagina
Ontsnappings percentage

al v.a. 12,50

Zijn jullie op zoek naar een leuk uitje met vrienden, collega’s of de familie?

Ontdek nu escape room met de mooie naam Best Escape in Maastricht. Best Escape biedt de ultieme Escape Room ervaring in Zuid Limburg. De unieke puzzels en trucs in de kamer ‘Cell Block 9’ staan in dienst van het verhaal.

In de kamer ‘Cell Block 9 – vast onschuldig’ zitten jullie opgesloten omdat jullie zijn betrapt met verboden wapens in de koffers. En daar staat de doodstraf op! Maar jullie zijn onschuldig en krijgen 60 minuten om te ontsnappen voordat jullie hele team ter dood wordt gebracht door een vuurpeloton.

Het enige geluk dat jullie hebben, is dat jullie zijn opgesloten in Cell Block 9; hieruit is 20 jaar geleden de beroemde treinrover “Morgen Frijman” ontsnapt. Hoe hij dat klaar heeft gespeeld is nog altijd onbekend. Morgen Frijman is nooit meer gezien. Het verhaal gaat dat Frijman zo brutaal is geweest hints en aanwijzingen achter te laten, zodat slimme gevangenen ook kunnen ontsnappen. Dit zal wel een gerucht zijn dat moet bijdragen aan de mythevorming van Frijman. De politie heeft het cellencomplex binnenstebuiten gekeerd en geen enkele aanwijzing kunnen vinden. Hoe Frijman is ontkomen is een onopgelost raadsel. Toch neemt men voor jou geen enkel risico en is een bewaker in een kantoortje gestationeerd, zodat ontsnappen absoluut onmogelijk is. Of heeft Frijman toch aanwijzingen achtergelaten?

Lukt het jullie team voor het te laat is de vrijheid tegemoet te lopen?

Beleef het samen met al jouw vrienden of collega’s in de spannende en uitdagende Escape Room: Cell Block 9 – Vast Onschuldig

Boek direct via Best Escape

Voeg een review toe

Naar website
  • Moeilijkheidsgraad:Gevorderd
  • Personen:3 - 8
  • Kamers:1
0031620244622 MAIL ONS:info@bestescape.nl
Escape room Maastricht – Best Escape

Sint Antoniuslaan 4
6219 PD, Maastricht

Nodig vrienden uit Ga naar de website

2 gedachten over “Escape room Maastricht – Best Escape

  1. Deze kamer was helemaal af, we spelen nu al een half jaar kamers en deze hoort absoluut bij onze top vijf. Heel origineel bedacht en knap gemaakt. Ik zou hem bijna nog een keer willen spelen, maja haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *