Escape room Middelburg

Ontsnappings percentage
al v.a. € 10

Spelliefhebbers hebben steeds meer de behoefte om samen met collega’s, relaties, vrienden of familie op een ontspannen manier met elkaar kennis te maken of te werken aan een het gevoel van saamhorigheid.
Vita event organiseert al jaren op maat gemaakte concepten waarbij een team de uitdaging onderling aan gaat.
Aan deze concepten is een nieuw, spannend en uitdagend spell toegevoegd namelijk het Escape room spel in Middelburg.
In een mooi pand in de Middelburgse binnenstad bevind zich een kamer waar een team van maximaal 9 personen in een kamer opgesloten wordt.

De Escape Room in Middelburg te Zeeland is een geheel vernieuwde activiteit waarbij je met je team vrienden of collega’s gedurende 60 minuten opgesloten wordt in een spannende spelkamer. In deze kamer zijn verschillende materialen en attributen aanwezig. Sommige hiervan zijn een aanwijzing en andere objecten zetten je op een geheel verkeerd spoor…

Aan jullie det taak om met alle aanwijzingen binnen 60 minuten om uit deze Escape Room in Zeeland te ontsnappen. Durf jij het aan?

Escape room is een real life spel wat Nederland & Belgie aan het veroveren is. In Zeeland is Escape Room Middel één van de eerste die een escape room in Zeeland hebben ingericht. Inmiddels zijn er plannen om in Zeeland op meerdere locaties escape rooms te starten allen met een ander thema en een andere manier om te ontsnappen.
The Escape room Middelburg is het nieuwste spel van Vita event.

Voeg een review toe

Like deze Escaperoom pagina
  • Moeilijkheidsgraad:Beginners
  • Personen:2 - 9
  • Kamers:1