Escape Room Ravenstein

Ontsnappings percentage
al v.a. € 55

Escape room Ravenstein zal bijdragen aan een spannend uitje, een keer iets heel anders dan een saai etentje. Helemaal als je het leuk lijkt out-of-the-box te denken. Een bezoek aan Escape room Ravenstein is een bezoekje dat je niet snel zal vergeten. Voor een teamuitje een personeelsfeest een leuk vrijgezellenfeest of gewoon spannend uitje met vrienden ben je bij Escape Room Ravenstein aan het juiste adres.

Het idee komt vanuit de computergame wereld en wordt nu real life gespeeld. Eigenlijk is het heel eenvoudig, je wordt in  een kamer opgesloten en het doel is binnen de tijd van 60 minuten te ontkomen. Dit doe je niet door zwaar geweld toe te passen maar door je denkvermogen te gebruiken en zo puzzels op te lossen, code’s te kraken, en vooral slim en te denken en verder te kijken dan je neus lang is en daarbij is het van enorm belang goed samen te werken.

De Escape Room Ravenstein speelt zich af in een wijnkelder en is gebouwd in de voormalige mestputten van de koeienstallen. Het einddoel van Escape Room Ravenstein is niet de sleutel tot de uitgang te vinden (zoals bij andere escape rooms), maar een exclusieve fles champagne op te sporen.  1 geruststelling: de deuren blijven hier dus open. Maar de spanning zal er daarom niet minder om zijn. Zijn jullie er klaar voor?

escaperoom-brabant escaperoom-ravenstein2

Voeg een review toe

Like deze Escaperoom pagina
  • Moeilijkheidsgraad:Gevorderd
  • Personen:2 - 6
  • Kamers:2