Escape room Schagen

Ontsnappings percentage
al v.a. € 14,15

Escape rooms zijn hot and happening in heel Nederland, nu ook in Schagen!

De escape rooms zijn erg uitdagend en bovendien uniek. Speel het spel nu ook in Schagen met vrienden, familie of collega’s.

Nora Fontani, een vooraanstaand ingenieur, is dood gevonden in het NASA Training Center in Schagen. De laatste 8 maanden heeft ze intensief gewerkt aan haar project “Luna”. Luna is een AI, een artificial intelligence, een computer die denkt en redeneert als een mens. Dit project heeft ze onlangs afgerond en nu is ze er niet meer. Wat er iemand uit het trainingscentrum jaloers, liep ze iemand voor de voeten of was er liefde in het spel?

Het mysterie rondom de dood van Nora is ingewikkelder dan we dachten en daarom schakelen wij nu speciale onderzoeksteams in om meer opheldering te krijgen rondom dit verachte overlijden. Wat is er met Nora gebeurd? Wie zijn de verdachten? Hoe zijn de laatste minuten uit haar leven geweest? Ga met je team naar binnen en ontdek het zelf…

Space Lab is een Battle Room. Er is dus een kopie van de kamer aanwezig. Dit zodat ook grotere groepen tegelijk kunnen spelen en een Escape Battle kunnen spelen. Het thema is NASA, wat nog niet veel gebruikt wordt in Escape Rooms. Er is gekozen voor een room met een duidelijk verhaal en er zit een hele mooi plottwist in. De puzzels die opgaan in het schitterende decor maken het compleet.

Voeg een review toe

Like deze Escaperoom pagina
  • Moeilijkheidsgraad:Gevorderd
  • Personen:7 - 1
  • Kamers:2