Escape room – Unlock Scheveningen

Ontsnappings percentage
al v.a. € 15

Escape room Unlock Scheveningen

Nieuw in Scheveningen is de Escaperoom Unlock Scheveningen!

Voor deze missie zijn spionnen nodig, deze spionnen zijn nodig om het onmogelijk te kunnen presteren. Daarom zijn wij op zoek naar jou, als deze missie accepteert, wees dan goed voorbereid. Want deze Escape room is een ware mission impossible!

Voor deze, bijna onmogelijke missie, zijn wij op zoek naar een team van uitstekende spionnen. Er moet ingebroken worden in het lab om het virus te stelen. In het lab kom je veel obstakels tegen.

Als het lukt om de missie te voltooien, ligt er een mooie beloning klaar.  Accepteren jullie de missie?

Deze Escape Room in Scheveningen is surrealistisch, intens, hilarisch en super uitdagend! Bij een ‘escape game’ (oftewel: Escape Room) ga je met een groep op avontuur in een afgesloten ruimte, bestaande uit verschillende 7 ruimtes. Door middel van logisch denken en teamwork, moeten jullie de vraagstukken oplossen en binnen 1 uur weer buiten staan. Zet alle zintuigen op scherp om aanwijzingen te ontdekken. Puzzels, raadsels en andere mysteries zal het team moeten trotseren om te kunnen ontsnappen, terwijl de druk met de minuut groter wordt.

Je vergeet tijd en realiteit…

Kamer Mission Impossible

VOOR DEZE MISSIE ZIJN SPIONNEN NODIG DIE HET ONMOGELIJKE KUNNEN PRESTEREN. DAAROM ZIJN WIJ OPZOEK NAAR JOU. ALS JE DEZE MISSIE ACCEPTEERT, WEES DAN GOED VOORBEREID. WANT DIT IS EEN MISSION IMPOSSIBLE!

Voor deze, bijna onmogelijke missie, zijn wij op zoek naar een team van uitstekende spionnen. Er moet ingebroken worden in het lab om het virus te stelen. In het lab kom je veel obstakels tegen. Als het lukt om de missie te voltooien, ligt er een mooie beloning klaar.

Accepteren jullie de missie?

Programma Escape room in Scheveningen:

Bij deze geweldige escape room in Scheveningen  ontvang jullie eerst een welkomstdrankje. Hierna volgt een uitgebreide speluitleg over de Escape Room. Vervolgens is het tijd om met je team aan de uitdaging te beginnen. De taak is om binnen een uur in en uit het lab te ontsnappen, om een belangrijk virus te stelen. Hiervoor moeten er verschillende raadsels worden opgelost en obstakels worden genomen. Maar aan het einde wacht een mooie trofee op jullie en misschien wel een plek op de Wall of Fame. Gaan jullie de uitdaging aan en weten jullie ongezien op tijd te ontsnappen?

 

Voeg een review toe

Like deze Escaperoom pagina
  • Moeilijkheidsgraad:Beginners
  • Personen:2 - 8
  • Kamers:1