Escape room Lage Vuursche

Ontsnappings percentage
al v.a. € 18

De provincie Utrecht kent al langere tijd diverse Escape Rooms.
Er is nu ook een hele toffe escape room in Lage Vuursche (provincie Utrecht).

Vanaf het jaar 1807 is kastescape-room-lage-vuursche-2eel Drakensteyn in Lage Vuursche eigendom van de burgemeester van Utrecht. De burgemeester van Utrecht heeft sindsdien een waardevolle wijnkelder laten bouwen, welke hij altijd heeft laten bewaken door de zoon van de meest trouwe butler. Vanaf 1910 is de zoon voor het laatst gezien bij de ingang van de wijnkelder in Lage Vuursche. Zijn lichaam is helaas nooit meer gevonden.

Deze situatie werd te veel voor de familie en zij hebben kasteel Drakensteyn na 150 jaar  verkocht aan prinses Beatrix. In 1959 liet zij het kasteel volledig restaureren. Tijdens het restaureren van het kasteel zijn er tekenen van leven in de wijnkelder van Lage Vuursche gesignaleerd, mescape-room-lage-vuurscheaar dit is nooit bewezen. Een van de restauteurs beweert zelfs een schim te hebben gezien…Er is na het teken van leven nooit meer een stap in deze kelder gezet.

Aan jullie team de taak om het mysterie voor Prinses Beatrix op te lossen? Bezoek nu de escape room in Lage Vuursche en beleef een te gek dagje uit!

Boek nu deze escape room in Lage Vuursche v.a. 18 euro per persoon.

escape-room-lage-vuursche-3

Deze escape room spelen? Bel 0684961053

Voeg een review toe

Like deze Escaperoom pagina
  • Moeilijkheidsgraad:Gevorderd
  • Personen:2 - 7
  • Kamers:1