Escape Room Utrecht – The Queen

Ontsnappings percentage
al v.a. € 14,28

THE QUEEN
Ontmoet Beatrice Taylor. Een slimme, stijlvolle vrouw, briljant chemicus. In de binnenstad van Utrecht kun je deze escape room spelen. Maar wat doet zij daar? Aan jullie de taak om deze cruciale zaak op te lossen.

Taylor. De naam herinnert ons aan de familie Taylor in het verhaal ‘Royal Jelly’ van Roald Dahl. Het verhaal gaat over Albert, Mabel en hun pasgeboren dochter. Het kind wil niet drinken en Albert, een imker, bedenkt een oplossing. Hij voegt royal jelly (koninginnegelei) toe aan de melk van de baby. De baby begint uitgehongerd te drinken en groeit al snel steeds dikker. Albert geeft toe dat hij zelf royal jelly heeft gegeten in een poging om zijn vruchtbaarheid te verhogen. Dat werkte want al snel daarna werd hun dochter geboren. Dan beseft Mabel hoeveel haar man op een gigantische bij lijkt, en dat hun dochter eruit ziet als niets anders dan een grote larve…

60 MINUTES
Laat je als team vrienden, familie of collega’s (2 tot 7 personen) opsluiten in een ruimte vol geheimen. Gebruik al je zintuigen om puzzels te kraken en op tijd weer te ontsnappen. De klok tikt…

Ontmoet Beatrice Taylor. Een slimme, stijlvolle vrouw, briljant chemicus. In de binnenstad van Utrecht huurt zij een ruimte. Maar wat doet zij daar? Aan jullie de taak om deze cruciale zaak op te lossen.

INSPIRED BY ROALD DAHLOnze Escape Room is een eerbetoon aan de briljante schrijver Roald Dahl. Bekend van onder andere Sjakie en de Chocoladefabriek. Wist je dat hij ook gevechtspiloot en geheim agent is geweest?
UTRECHT CITY CENTREJe kunt ons vinden in het historische centrum van Utrecht. Aan de Oudegracht.
Op 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station en naast een parkeergarage. In de omgeving zijn vele leuke winkels en café’s.
Speel nu de escape room game in het hartje van Utrecht.
Maak vandaag een reservering en ga de uitdaging aan.

Voeg een review toe

Like deze Escaperoom pagina
  • Moeilijkheidsgraad:Beginners
  • Personen:2 - 7
  • Kamers:1