Escaperoom Delden

Ontsnappings percentage
al v.a. € 14,50

Ontsnap binnen 1 uur uit de nieuwste Escaperoom Delden. 

Escaperoom ‘Allo ‘Allo

De uitdagende Escaperoom Delden is te spelen in de Weijenborg te Delden. Deze Escape room is een zeer spannende game in Overijssel.
Aan jullie team de taak om binnen 60 minuten alle codes te kraken, alle puzzels te ontcijferen en de uitweg van de Escape Room in het thema van ‘Allo ‘Allo te vinden ? Jullie adrenaline stijgt tot grote hoogte in dit uitdagende teamspel.

Spanning en sensatie en bloedstollende opdrachten. Als het niet binnen 60 minuten lukt te ontsnappen dan………..Het luchtalarm gaat af, de tijd tikt weg en bij jullie allen stijgt de adrenaline.

Escaperoom Delden gaat terug in de tijd naar Café René uit het televisie programma ‘Allo ‘Allo. Hierin komt café eigenaar René in komische problemen omdat hij verzetsstrijder tegen wil en dank is en ook de Duitsers als stamgast heeft.

De Escape Room ‘Allo ‘Allo van de Weijenborg is geschikt voor iedereen met een gezond verstand, die goed kan samenwerken en die houdt van uitdaging en spanning. De Weijenborg is gevestigd in het centrum van Delden en biedt naast de escape room een

De Escape Room ‘Allo ‘Allo in Delden is vanaf 4 personen te spelen en heeft een maximum van 15 personen. Bij grotere gezelschappen zijn er voor jullie vele opties voor wissellende programma`s waardoor iedereen de kans krijgt deze spannende Escape Room te spelen.

Escaperoom Delden zorgt voor spanning en sensatie

Kom jij in “the hall of fame” door deze nieuwste Escape Room van de Weijenborg te Delden het snelst te kraken?
De Real Escape Room Twente opent heel kort de deuren om onmiddellijk met een dikke klap een uur lang dicht te gaan.

Prijzen Escaperoom Delden
4 personen € 20,- p.p. (per persoon)
5 personen € 19,00 p.p.
6 personen € 18,00 p.p.
7 personen € 17,00 p.p.
8 personen € 16,00 p.p.
9 personen € 15,00 p.p.
vanaf 10 personen € 14,50 p.p.

Voor grote groepen en wisselprogramma`s maakt deze escape room in Twente graag een passend voorstel.

Voeg een review toe

Like deze Escaperoom pagina
  • Moeilijkheidsgraad:Gevorderd
  • Personen:4 - 15
  • Kamers:1