Escaperoom Den Bosch

Ontsnappings percentage
al v.a. € 14

Een bezoek aan de Escaperoom in Den Bosch zul je niet snel meer vergeten. MET DEZE REAL-LIFE ontsnappingsgame beleef je met wie je maar wil of het nu je collega’s vrienden of familieleden zijn binnen 1 uur vol met spanning en avontuur. Bij escaperoom Den Bosch heeft u alle mogelijkheden en de keuze uit 2 kamers.

DE MARTELKELDER – ESCAPE ROOM 1
IN 1831 WERD IN DE DONKERE GEWELVEN ONDER DE UYLENBURGH IN HET HART VAN DEN BOSCH EEN ONBEKENDE MAN GEVANGEN GEZET. EEN MAN MET EEN DUISTER GEHEIM: DE TOEGANGSCODE TOT DE GEHEIME SCHATKAMER VAN ‘S-HERTOGENBOSCH. JAREN VAN EENZAME OPSLUITING EN MARTELING ONDERGING HIJ ZWIJGEND. BIJ ZIJN DOOD LIET HIJ SLECHTS ENKELE AANWIJZINGEN NA.
VIND DE VERBORGEN SLEUTEL EN ONTSNAP UIT DE MARTELKELDER!

 

DA VINCI CODE – ESCAPE ROOM 2

OP SLECHTS 500 METER VAN DE SINT-JANSKATHEDRAAL, MIDDEN IN HET BISDOM ‘S-HERTOGENBOSCH LIGT DE HEILIGE GRAAL VERBORGEN. IN DE ONDERGRONDSE BEWAARKAMER KRIJG JE EXACT 60 MINUTEN OM HET GEHEIM VAN DE GRAAL TE ONTHULLEN. EEN HAAST ONMOGELIJKE OPGAVE MET CRYPTISCHE AANWIJZINGEN, MYSTERIEUZE CIJFERCODES EN ONDOORGRONDELIJKE SYMBOLEN. ALLEEN MET DE JUISTE OPLOSSING GAAN DE DEUREN WEER OPEN.
ONTHUL JIJ HET EEUWENOUDE GEHEIM OP TIJD?

Voeg een review toe

Like deze Escaperoom pagina
  • Moeilijkheidsgraad:Gevorderd
  • Personen:3 - 8
  • Kamers:2