Escape room the Loophole in Utrecht

Ontsnappings percentage
al v.a. € 16,66

Escape room in Utrecht, ontdek dé escape room van Utrecht.

Ontsnap uit dé Escaperoom van Utrecht

Een escape room is een spannend spel waarin je als deelnemer de uitweg moet vinden door raadsels op te lossen.

Bij escape room the loophole kun je maar liefst twee verschillende games spelen.

Kamer 1: The break-in
Één kans, één huis, één opdracht

Bij the break-in vorm je een team van inbrekers. Er ligt iets waardevols in een huis en jullie moeten het in opdracht van de mysterieuze T. stelen. Pas op, langzaam kom je er achter dat de motieven nóg minder zuiver zijn en raak je verstrikt in de gedachtenkronkels van de hoofdpersonen. Een kamer vanaf 14 jaar, met een prachtig & uniek ontwerp, spannende plot twists en zeer uitdagende puzzels.

  • Funpath4.pngpath5.pngpath5.pngpath5.pngpath5.png
  • Spanningpath5.pngpath4.pngpath5.pngpath5.pngpath5.png
  • Moeilijkheidpath4.pngpath5.pngpath5.pngpath5.pngpath5.png

Kamer 2: First Choice (& Second Choice) 

Deze escape room is uniek. Vanuit een geheel eigen en persoonlijk perspectief maak je het verhaal van de hoofdpersonen mee en ontrafel je mysterie. Het zal je niet verbazen dat er twee kanten aan dit verhaal zitten. Jij kan ze beiden meemaken en bent zelf beslissend voor het succesvolle einde.

De escape room Two kan je twee keer spelen! En nee niet zomaar een paar puzzels die net even anders zijn; het complete verhaal en de kamers die je tegenkomt zijn vanuit een andere invalshoek dan je eerste ervaring… Door de unieke structuur van deze kamer is hij uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes en team die elkaar willen uittesten. Samenwerking is cruciaal!

First Choice (& Second Choice) 

Revolutie. Er wordt op de deur geklopt en in een split second is alles beslist. Paniek. Jaren later gaat er ergens een lichtje branden… Mijn familie heeft me niet alles verteld. Wie ben ik? En wat is er gebeurd? Duik in het persoonlijke verhaal van S. en ontdek het mysterie. Jullie hebben de afloop zelf in de hand. Kan jij het veranderen? Ontdek het inFirst Choice. En als je nog een keer onder druk wordt gezet, maak je dan nogmaals dezelfde keuze? Dat is je Second Choice

Deze escape room kan je twee keer spelen! En nee niet zomaar een paar puzzels die net even anders zijn; het complete verhaal en de kamers die je tegenkomt zijn vanuit een andere invalshoek dan je eerste ervaring… Door de unieke structuur van deze kamer is hij uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes en team die elkaar willen uittesten. Samenwerking is cruciaal!

  • Adviesleeftijd16+
  • Teamgrootte minimaal 4 – maximaal 8 (naar verwachting)
  • Prijs di-wo-do €100,- en vr-za-zo €110,- per team tot 6p. (daarna €10p. extra persoon)

Ben je op zoek naar de leukste en meest spannende escape room in de provincie Utrecht?  Reserveer dan bij The Loophole.

Voeg een review toe

Like deze Escaperoom pagina
  • Moeilijkheidsgraad:Gevorderd
  • Personen:3 - 8
  • Kamers:2