Overzicht mobiele escape rooms

1 overzicht van alle Nederlandse en Belgische mobiele escape rooms.

De vaste escape rooms zijn niet meer weg te denken als het gaat om teamuitjes, een leuk spel voor vrienden of een bedrijfsuitje. Nederland en Belgie kennen samen ruim 150 escape rooms en er komen er maandelijks meer en meer bij. Mobiele escape rooms zijn vandaag de dag enorm in opkomst. Met een mobiele escape room wordt het mogelijk om op elke willekeurige plaats het escape room spel te spelen.  De mobiele escape room is geschikt voor buiten evenementen zoals festivals, bedrijfsfeesten, familiedagen etc etc.
Een andere naam voor mobiele escape room is de popup escape room. De huidige mobiele escape rooms gaan om de pure real life spelervaring.

De duur van mobiele escape rooms is verschillende dan die van de traditionele spellen. Doorgaans duurt het spel 15-30 minuten ipv 60-90 minuten.

Mobiele escape room – Sherlocked

Het Diabetes Fonds wil Nederlanders en Belgen graag laten ervaren hoe het is om als diabetes patient een hypo te krijgen en volledig de controle te verliezen.
Ze hebben het team van escape rooms Sherlocked daarom gevraagd om de mobiele escape room in diverse Nederlandse steden te plaatsen.
In deze mobiele escape room zullen spelers ervaren hoe het is om getroffen te worden door een hypo. Deze mobiele escape room heeft reeds in de volgende Nederlandse steden gestaan ; Amsterdam, Utrecht, Den Bosch,  Arnhem, Amersfoort, Eindhoven, Assen, Enschede, Nijmegen en Leeuwarden gestaan. Voor meer informatie over deze escape room klik hier. 

Mobiele escape room – Het Lab

Deze mobiele escape room heeft als thema een scheikundig lab geïnspireerd op de hitserie Breaking Bad. Voor meer informatie bezoek je de website klik hier.

Mobiele escape room – La Fenomena Logica

La Fenomena Lo