Room Escape Amsterdam

Ontsnappings percentage
al v.a. € 14

Room Escape Amsterdam, speel nu live Room Escape in de originele historische munitieopslag in Amsterdam West.

Room Escape Amsterdam is een uniek uitje in Amsterdam voor zowel de particuliere speler als voor bedrijven en teams. Het escape room spel is enorm uitdagend, u wordt samen met een groep vrienden, teamleden of familieleden opgesloten in een van de Amsterdamse Room Escape kamers. Een Room Escape spel duurt maximaal 60 minuten. Het is natuurlijk de bedoeling om zo snel als mogelijk uit de Amsterdamse kamer te ontsnappen. Dit doet u door het oplossen van puzzels, raadsels, aanwijzingen op te volgen en goed samen te werken.

De kamers van Room Escape Amsterdam 

Room Escape Amsterdam wordt georganiseerd door Kunstgras Events en bestaat uit vier escape rooms in Amsterdam West. Alle vier de kamers zijn te spelen op dezelfde locatie in Amsterdam West en elke kamer kent zijn een eigen spelthema.

Wij van escaperoompagina.nl krijgen vaak de vraag, welke kamer is nou echt het leukste? Dit is erg afhankelijk van het gezelschap waarmee u wilt gaan spelen.

Om een overzicht te krijgen van alle Escape room kunt u de volgende beschrijving van de kamers lezen.
Het Wapendepot
The Vault
Quarantaine
Into the Woods“.

U kunt daar direct de beschikbaarheid zien en eventueel een kamer boeken.

Room Ecape Amsterdam Aankomst en ontvangst tijden

Wij vragen u minimaal 15 minuten voor aanvang van uw Room Escape Amsterdam avontuur aanwezig te zijn op onze locatie. Wilt u nog even rustig zitten en genieten van een gratis kopje koffie of thee zorg er dan alstublieft voor dat u 30 minuten van te voren aanwezig bent.

Room Escape Amsterdam Onze locatie

Room Escape Amsterdam is gevestigd op het terrein 1800 Roeden in Amsterdam West, u kunt hier gratis parkeren. Daarnaast is er een rechtstreekse bus vanaf Amsterdam Centraal Station, een routebeschrijving kunt u hier vinden.

Room Escape Amsterdam op uw eigen locatie
Naast de vaste room escape die Room Escape Amsterdam heeft, en waar u van harte welkom bent, is er nu ook de mogelijkheid om een escape-spel op uw locatie te spelen.

We nemen jullie mee in de wereld van het real-life gamen. Tijdens dit spel zullen de teams moeten samen werken terwijl de tijd weg tikt. Stress, ad-hoc beslissingen nemen en euforie wisselen elkaar af. Think fast, mind games, puzzels oplossen, overleggen, keuzes maken zijn die de revue passeren.

Escape room in Amsterdam voor grote groepen

De locatie van Room Escape Amsterdam is zowel voor particulieren als voor bedrijven geschikt van 2 tot 100 personen. U kunt u uw Room Escape avontuur combineren met een bijvoorveeld een vergadering, een borrel,   een BBQ, een workshop of andere vorm van teambuilding activiteiten, Kunstgras Events maakt graag een offerte op maat voor u die aansluit bij uw wensen. Neem hiervoor telefonisch contact op via nummer 0203375035.

escape room amsterdam escape room amsterdam boeken

Voeg een review toe

Like deze Escaperoom pagina
  • Moeilijkheidsgraad:Gevorderd
  • Personen:2 - 7
  • Kamers:4