Top Escape Rooms

Nederland kent vele escape rooms en er komen er de aankomende maanden nog vele bij! Op dit moment zijn er in elke provincie meerdere escape rooms te vinden. Escaperoompagina.nl heeft voor u een overzicht van alle Nederlandse & Belgische escape rooms samengesteld.  Via deze website kunt u de top escape rooms van Nederland  & Belgie bekijken.

De top Escape rooms van Nederland & Belgie overzichtelijk op 1 website.

De escape room is de nieuwste en het meeste trendy uitje van dit moment. Het spel is gebaseerd op ‘escape the room’ computer spelletjes. Je laat jezelf samen met je teamgenoten opsluiten in een spannende spelkamer om daar vervolgens uit te ontsnappen binnen een vaste tijd. Meestal is dat 60 minuten. Om als team te kunnen ontsnappen moet je tal van raadsels en puzzels oplossen, hints , creatief nadenken en samenwerken om te kunnen ontsnappen. De maker van de escape room baseert de escape room veelal op een thema. Thema’s zoals ‘een misdaad scene’, ‘Sherlock’, ‘horror verhaal’, noem maar op.

Escape room op locatie

Escape Room op je eigen locatie; laat je gijzelen door de maffia!

Zij staan niet voor niets op plek 1 bij onze top escape rooms. Escaperoom-op-locatie.nl heeft het concept escape room een stapje hogerop getild. Met een escape room voor 15 personen en een escape room voor 25 personen kunnen zij iedere ruimte waar enigszins inboedel aanwezig is ombouwen tot een maffiaruimte. Bijvoorbeeld vergaderruimtes, kantoren, kantines, huiskamers, etc. 

Het leuke van deze escape room is dat je gewoon thuis of op het werk kunt blijven. Je hoeft de deelnemers niet op de hoogte te stellen van de activiteit. Jullie worden namelijk overvallen! Een prachtig effect, inclusief rook, muziek en acteur. Hoe zij dit precies aanpakken? Bekijk de site eens en bel of mail ze vervolgens voor meer informatie, een heuse aanrader!

Leuk detail. Ze kunnen meerdere escape rooms tegelijkertijd opbouwen. Je kunt dus in groepen tegen elkaar spelen en deze escape room is geschikt voor 10 tot 500 personen. Succes namens ons en bekijk www.escaperoom-op-locatie.nl voor meer informatie.

escapa-room-hoogeloon

Compleet Escape House
Op Landgoed de Biestheuvel gaan zij nog een stapje verder dan bij de “normale escape room”. Zij hebben geen Room maar een compleet Escape House. De real life game “Jagersch Huys” heeft niet als doel het ontsnappen uit het huis maar het oplossen van een mysterie. Je krijgt een uur de tijd om een meeslepend verhaal te ontrafelen door te puzzelen, rekenen, samenwerken en out-of-the-box denken.
Reserveren kan via de volgende link