Xitroom Eindhoven

Ontsnappings percentage
al v.a. € 60

Xitroom Eindhoven – De escaperoom van Eindhoven

Laat je samen met vrienden, familie of collega’s opsluiten en probeer binnen 60 minuten te ontsnappen!

Ontdek de escaperoom van Eindhoven.

Stel je eens het volgende voor: je hebt op met wat vrienden afgesproken in de stad Eindhoven. Eenmaal aangekomen gaan jullie een ruimte binnen. Dan valt achter je de deur op slot. Je probeert de deurweer te openen. Je bent met de hele groep opgesloten! Er begint een klok te tikken en je hebt slechts 60 minuten om er uit te komen. En anders..?
Je kijkt om je heen. Het lijkt wel of je in de de studeer/werkkamer van een professor bent beland. Een groot bureau met een royale fauteuil, kaarten aan de wanden, een bord met ingewikkelde formules. Jij en je vrienden moeten op onderzoek uit. De deur is op één of andere manier electronisch vergrendeld en er lijkt een sleutelgat zichtbaar. Daar moet dus een sleutel voor gevonden worden. De nieuwsgierigste uit de groep is de alles in de kamer al aan het inspecteren.  Na enig speurwerk treft iemand een sleutel aan. YES! Of toch niet..? Helaas, zo eenvoudig blijkt het niet te zijn; hij past niet op dat slot bij de deur…….Het lijkt op ouderwetse sleutel, van een traditioneel hangslot . Misschien van dat kistje daar in de hoek. En ja hoor, klik, open! In het kistje zit een oude kaart, met wat tekens erop, en een stukje tekst. Wat zou dit eventueel kunnen zijn?

Ben je ook zo benieuwd hoe dit af kan gaan lopen?
In deze escaperoom te Eindhoven bestaat nu de mogelijkheid om dit zelf met je vrienden of collega’s te beleven. Een uitdagend, spannend en uniek real life spel.

Voeg een review toe

Like deze Escaperoom pagina
  • Moeilijkheidsgraad:Gevorderd
  • Personen:2 - 6
  • Kamers:1